Kansiot

Valmistamme kansiot yrityksen omalla painatuksella, jotka tukevat brändi-ilmettäsi. Yritysilmeelläsi valmistettu kansio viestii yrityksesi arvoista ja on edullinen ja pysyvä mainos asiakkaasi tiloissa. Katso valikoima alapuolelta ja ota yhteyttä, kun haluat suunnitella juuri sinun yrityksesi tarpeisiin olevat kansiot. Valmistamme erittäin monipuolisesti eri kokoisia ja lukuisista eri materiaaleista kansioita. Kysy tarjous!

Kaikki kansiot valmistetaan tehtaallamme Helsingissä, jolloin toimitusaika on 2-4 viikkoa. Kansioiden runkopahvi on FSC sertifioitua ja 100 % kierrätyskuituista pahvia.

Ekologiset kansiot

Valmistamme kansiot Suomessa omassa tehtaassamme, joten pystymme takamaan, että ne tuotetaan vastuullisesti ja ympäristöasiat huomioiden laadukkaista materiaaleista. Kun kansiota säilytetään hyllyssä tai asiakkaan pöydällä niin se on siinä muistuttamassa joka päivä yrityksesi tuotteista ja palveluista.

Kansioita voidaan valmistaa monista erilaisista materiaaleista. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun yrityksellesi sopivat materiaalit, jotka viestivät oikeanlaista mielikuvaa yrityksestäsi. Erittäin ekologisena vaihtoehtona on valmistaa kansio ruskeasta voimapahvista. Kansioon saadaan visuaalista ilmettä foliopainamalla tai silkkipainamalla yrityksesi logo tai muuta brändi-ilmettä tukevaa tekstiä ja kuvaa. Perusfoliovärejä ovat kulta, hopea, musta ja valkoinen. Pahvikansio voidaan päällystää myös offsetpainetulla valkoisella voimapaperilla. Näissä kansioissa ei ole käytetty lainkaan muovia. Runko on 100 % kierrätysmateriaalista valmistettu harmaa konepahvi.

 

Kansio omalla logolla

Valmistamme kansiot juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivaksi. Kansio voi olla kooltaan A7 – A1 ja kaikkea siltä väliltä. Valikoimassa on standardikokoiset A5 ja A4 kokoiselle sisusmateriaalille. Näihin on saatavilla valmiit aineistopohjat pdf muodossa. Tarvitsetko perus nelisivuisen kansion vai useampi sivuisen näytekansion tuotteillesi? Meiltä se onnistuu.

Kaikkien vaihtoehtojen räätälöinti lähtee kansion sisään tulevasta materiaalista. Teemme mielellään pahvisen proton oikeassa koossa, jotta sinulla on mahdollisuus tarkastella sen toimivuutta omaan käyttötarkoitukseesi. Meiltä löytyy myös useita erilaisia valmiita rakenteita esimerkiksi magneettisuljettaviin kansioihin.

Tyypillisesti kansio painetaan offsetpainossa nelivärisenä ja laminoidaan tuotteen pitkäikäisyyden takaamiseksi. Tällöin saat kansion ulkopintoihin kauttaaltaan väriä, kuvia ja tekstiä yrityksesi visuaalisen ilmeen mukaisesti. Tehdään juuri sinun yrityksellesi oman näköiset ja käyttötarkoitukseen sopivat kansiot.

 

Räätälöintiä ja lisävarusteita kansioon

Perus rengaskansio sisältää etupaperin ja taustapaperin (yliveto- ja vuoripaperin), runkopahvin sekä tietenkin itse mekanismin. Papereihin ajetaan yleensä ohut muovipinta, jota kutsutaan laminoinniksi. Eri laminointi vaihtoehtoja on seuraavasti:

 1. kirkaslaminointi
 2. mattalaminointi
 3. naarmuuntumaton mattalaminointi (suosittelemme tummille pinnoille)
 4. martio- eli struktuurilaminointi
 5. soft touch -laminointi

Tummille pinnoille suosittelemme ehdottomasti käytettäväksi naarmuuntumatonta mattalaminointia, jotta kansio pysyisi mahdollisimman pitkään hyvän näköisenä. Tummapintaisissa painatuksissa tulee hyvin helposti naarmut näkyviin, jos käytetään edullisempia kirkas- tai mattalaminointeja. Laminointi vaihtoehdoista yleisimmin käytetään kuitenkin kirkaslaminointia, joka on näistä kaikkein edullisin vaihtoehto ja myöskin erittäin hyvä ratkaisu peruskansioissa missä ei ole tummaa pintaa. Katso myös mapit.

Soft Touch -laminoinnissa on tyylikkään pehmeä samettinen pinta, joka varmasti huomataan. Soft Touch laminointi ei myöskään naarmunnu kovin herkästi, joten se toimii myös tummien pintojen kanssa.

Mahdollisia lisävarusteita:

 1. tasku
 2. metallinen sormihela
 3. metalliset kulmat
 4. paperin puristin
 5. magneettikiinnitys
 6. kotelo

 

Ota yhteyttä ja kysy hintaa! Autamme sinua mielellämme kansioprojektissasi ja suunnitellaan yhdessä hienot kansiot.