Pahvinen ekokansio

Pahvinen ekokansio on saatavilla ruskeana ja harmaana sekä pinnoitettuna valkoisella paperilla. Runkopahvi on FSC sertifioitua, 100 % kierrätyskuituista materiaalia ja edelleen helposti kierrätettävissä pahvinkeräyksessä, kun metallinen mekanismi on poistettu kansiosta. Kansioon voidaan foliopainaa yrityksesi tai yhdistyksesi logo. Perusfolioväreinä on valittavissa valkoinen, musta, hopea ja kulta.

Pahvinen ekokansio mitoitetaan tarpeesi mukaan. Onko kyseessä hotellikansio, koulutuskansio tai kuvasto, valittavissa on 2 ja 4 renkaisia mekanismeja eri kokoisina. Peruskansio kokoon kiinnitetään rengasmekanismi halkaisijaltaan 30 mm, jossa on 2 rengasta. Tämän ekokansion selän leveys on 40 mm. Kansion ulkokulmat pyöristetään aina, jonka ansiosta kansio kestää käytössä paremmin.

Kaikki kansiot ovat kotimaista tuotantoa ja valmistetaan meidän omassa tehtaassa Helsingissä.

Kysy tarjous!

 

    Kuvan ruskeapintainen pahvinen ekokansio on foliopainettu valkoisella värillä, joka toimii hienosti tässä kansiossa. Muita perusfoliovärejä ovat kulta, hopea ja musta. Pahvikansio voidaan painaa myös sokkopainatuksella, offset- ja silkkipainatuksella folioinnin lisäksi. Kansion selän leveys määräytyy mekanismin koon mukaan. Kansion mitat on räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Pienimmillään kansio voi olla A5 kokoinen ja suurimmillaan voidaan valmistaa myös A1 kokoisille papereille kansio. Kansion koko mitoitetaan sisälle tulevien sivujen mukaan. Mahdolliset välilehtisarjat huomioidaan mitoituksessa, koska niiden kielekkeet ovat normaalisti 15 mm sisäsivuja leveämmät. Meidän standardikokoisten kansioiden mitoituksissa on huomioitu kaikki edellä mainitut seikat. Standardikokoisista kansioista on valmiina pdf muodossa olevat aineistopohjat.

    Kysy lisää