Magneettikansio

Upea magneettikansio suojaa tärkeimmät paperisi tyylikkäimmin.  Luklabelille tehtiin rohkeasti erikoisemmat kansiot, jotka ovat brändin ilmeen ja sanoman mukaiset. Luklabel on saanut alkunsa ideasta tehdä rokeasti jotain erilaista. Tavoitteena on tehdä tuotteita, joissa on särmää ja jotka puhuttelevat asiakkaita. Tuotteet ovat suunnattu heille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja laatua lastentuotteissa, kodinsisustuksessa ja muissa lifestyle tuotteissa.

    Tässä projektissa tehtävämme oli suunnitella Luklabelille kansiot, jotka poikkeavat hieman tavallisesta. Materiaaleiksi valikoitui 100% kierrätetty 1,75mm runkopahvi. Normaali kansioissa tämä 1,75 mm on standardi paksuus, mutta magneettikansioissa yleisimmin käytetty runkopahvi on paksuudeltaan 2mm. Kansion päällypaperiksi (ylivedoksi) valittiin kestävä kuviollinen baladek -paperi. Sisäpaperi (vuoripaperi) on harmaasävyinen colorit paperi, joka toimii erittäin hyvin yhteen baladekin kanssa. Kanteen myös foliopainettiin ruusukullalla Luklabel logo antamaan viimeisen silauksen tähän premium rengaskansioon.

     

    Olemme pohjoismaissa ainoa magneettisuljettavien kansioiden ja pakkausten valmistaja. Tuotannossamme magneettisuljettavat tuotteet valmistuvat automaattikoneilla.

    Kysy lisää