Menukansiot ja viinilistat

Valmistamme menukansiot ja viinilistat ravintoloille ja kahviloihin, jotka arvostavat laatua. Tämä tyylikäs ravintolakansio on tehty mattapintaisesta nahkajäljitelmästä (baladekistä) ja kanteen on foliopainettu logo hopealla. Muita perusfoliovärejä ovat kulta, valkoinen ja musta.  Kulta ja hopea foliopainatukset voidaan toteuttaa joko kirkkaana tai matta pintaisena. Logo voidaan myös sokkopainaa, jolloin kuva tai teksti painetaan laatalla alaspäin ilman folioväriä. Näinkin saadaan erittäin vähäeleinen ja samalla tyylikäs lopputulos.

Nahkajäljitelmiä on mattapintaisen lisäksi saatavilla martiopintaisena ja muissakin väreissä kuin vain mustana. Kannattaa kysellä omaa toiveväriä. Nahkajäljitelmän lisäksi menukansiot ja viinilistat voidaan painaa nelivärisinä juuri sinun ravintolasi omilla väreillä ja pinnoittaa painettu arkki naarmuuntumattomalla mattalamikalvolla.

Menukansioita valmistetaan standardikokojen A5, A4 ja A3 lisäksi asiakkaan toivomilla mitoilla. Haluatko pysty vai vaakamalliselle menulistalle kansiot?

    Kysy lisää