Piilowirekirja – Just us

Kova kantinen piilowirekirja – Just us on uskomattoman tyylikäs hääkirja, joka on toteutettu skipbinding wiretyksellä ja magneettisuljennalla sekä viimeistelty kannen foliopainatuksella. Kovakantisissa piilowirekirjoissa kannen ulkopinta jää ehjäksi ja näin saadaan erittäin siisti lopputulos.

” Hääkirja, joka on suunniteltu kertomaan hääparin tarinaa ensimmäisestä kohtaamisesta, aina itse hääjuhlaan asti. Kirjan avulla voit suunnitella häitäsi, sekä kerätä tärkeitä muistoja matkan aikana LuKLabelin kauniin hääkirjan kansien väliin. Ikuista kirjaan lisäksi polttaripäivänne tai pelaa kumppanisi kanssa hauskaa hääleikkiä. Mukana myös oma osuutensa vieraille, joka voidaan täyttää hääjuhlan aikana.”

Tehtaallamme valmistuvat ainoana pohjoismaista magneettisuljettavat muistikirjat.

    Tuotteeseen on valittu 100 %:sti kierrätetty 2mm runkopahvi, jonka ansiosta kannet tuntuvat erittäin tukevilta. Runkopahvi on uritettu ja niihin on upotettu magneetit suljentaa varten. Yliveto- ja vuoripaperiksi valikoitui painettu mattapintainen valkoinen voimapaperi missä on hieman sormituntumaa. Voimapaperi myös soveltuu erinomaisesti kansien ylivetopaperiksi sen kestävyyden takia.

    Kysy lisää