Postituspakkaus 0427

Postituspakkaus 0427 valmistetaan yleensä aaltopahvista.  LuKLabelin hyllypakkauksessa tuotteet pysyvät hyvin paikoillaan, kun niille on tehty sisäosa mittojen mukaan. Postituspakkaus voidaan toteuttaa myös asiakkaan omilla painatuksilla. Painetun paperin pintaan voidaan ajaa suojaava lamikalvo tai pelkästään suojalakka.

Aaltopahvi valitaan usein pakkausmateriaaliksi esim. postituspakkaukseen tai tuotteelle, joka rikkoutuu helposti. Aaltopahvin ominaisuudet täyttävät usein postituksen asettamat vaatimukset, koska se on materiaalina kevyt ja se pehmentää hyvin iskujen voimakkuutta. Aaltopahvista valitaan vielä paksuus tuotteen koon ja painon mukaan. Pienemmissä tuotteissa käytetään yleisesti e-aaltopahvia tai tästä ohuempia aaltopahveja, kuten N tai F.

Aaltopahvia käytetään usein mm. bulkkituotteiden pakkaamisessa. Moni suunnittelija käyttää aaltopahvia myös jos haluaa luoda pakkauksesta hieman rouhean. Tällä idealla kyseistä materiaalia on käytetty mm. pullopakkauksissa.

Ota huomioon: aaltopahvipakkauksessa aaltopahvin aalto jää usein näkyviin ja aalto tulee myös aina näkyviin jostain reunasta. Tämä ei yleensä haittaa postituspakkaus 0427 :ssa, mutta mikäli tästä ominaisuudesta haluaa päästä eroon ja kuitenkin hyödyntää aaltopahvin muut ominaisuudet, tulee aaltopahvista suunnitella ensin vain sisäosa, jonka päälle tehdään kartonkinen pakkaus. Esim. kosmetiikka (hajuvedet) tuotteet pakataan usein näin.

    Kysy lisää