Wiresidottu kirja pahvikansilla

Kovakantinen wiresidottu kirja pahvikansilla on tukeva ja laadukas. Kirjan kannet valmistetaan 100 % kierrätetystä ja FSC sertifioidusta pahvista, jonka päälle liimataan asiakkaan omalla visulla painettu paperi. Painettu paperi suojataan lamikalvolla, joka antaa kirjalle lisäkestävyyttä käytössä. Kalvovaihtoehtoja on useampia esim. matta, kirkas ja soft touch. Wiresidontun kirjan pahvikansien paksuuden voit valita seuraavista: 1,25 mm, 1,5 mm, 1,75 mm, 2 mm ja 2,4 mm. Useimmiten kannen pahvi on paksuudeltaan joko 1,5 tai 1,75 mm.

Sisäpaperin valintaan vaikuttaa kirjan käyttötarkoitus. Tyypillisimmän muistikirjan sisälehdet voivat olla 80-100 g:sta offsetpaperia. Tämän värityskirjan sisälehdeksi valikoitui 190 g offsetpaperi, joka on riittävän laadukasta sivujen värittämiseen. Paksuhko paperi ei myöskään repeydy niin herkästi perheen pienimpien käsittelyssä.

    Kuvan wiresidottu kirja pahvikansilla on offsetpainettu ja pintaan on ajettu ainoastaan suojalakka. Tämän lisäksi kuvan kansi on foliopainettu hopeafoliolla. Foliointi antaa oman säväyksensä kirjalle.

    Wirelangan varastoväreinä meillä on saatavilla valkoinen, musta ja hopea. Langan halkaisija määräytyy aina koko kirjan paksuuden mukaan. Mitä paksumpi kirja, sitä suurempi langan halkaisija. Sisälehtien ja kannen pahvin paksuudella pystytään vaikuttamaan langan kokoon. Annamme mielellämme lisäohjeita ja infoa wirekirjoista.

    Kysy lisää