Wiresidottu kirja pahvikansilla

Kovakantinen wiresidottu kirja pahvikansilla on tukeva ja laadukas. Kirjan kannet valmistetaan paksusta 100 % kierrätetystä pahvista, jonka päälle liimataan asiakkaan omalla visulla painettu paperi. Sisäpaperin valintaan vaikuttaa kirjan käyttötarkoitus. Normaalin muistikirjan sisälehdet voivat olla 80-100 g:sta offsetpaperia. Tämän värityskirjan sisälehdeksi valikoitui 190 g offsetpaperi, joka on riittävän laadukasta sivujen värittämiseen. Paksuhko paperi ei myöskään repeydy niin herkästi perheen pienimpien käsittelyssä.

    Kuvan wiresidottu kirja pahvikansilla on offsetpainettu ja pintaan on ajettu ainoastaan suojalakka. Tämän lisäksi kuvan kansi on foliopainettu hopeafoliolla. Foliointi antaa oman säväyksensä kirjalle.

    Wirelangan varastoväreinä meillä on saatavilla valkoinen, musta ja hopea. Langan halkaisija määräytyy aina koko kirjan paksuuden mukaan. Mitä paksumpi kirja, sitä suurempi langan halkaisija. Sisälehtien ja kannen pahvin paksuudella pystytään vaikuttamaan langan kokoon. Annamme mielellämme lisäohjeita ja infoa wirekirjoista.

    Kysy lisää