Olisiko sinusta pakkausalan spesialistiksi?

Hienoa nähdä sinut täällä. Oletko kiinnostunut koneista ja etsimässä uusia haasteita? Tällä sivulla hieman infoa avoimesta työpaikasta ja mikäli työ tuntuu kiinnostavalta toivomme sinun täyttävän lyhyen kyselyn niin olemme yhteydessä.

Olemme yksi Suomen monipuolisimmista painoarkkien jälkikäsittelijöistä ja pakkaukset ovat yksi suurimmista tuoteryhmistämme. Innovointi ja laatu ovat suurimpia vahvuuksiamme ja tätä haluamme vahvistaa palkaamalla sinut meille. 

Mitä etsimme:

Haemme tehtaallemme Helsinkiin henkilöä, jolle tekniikan kanssa työskentely on tuttua ja joka uskaltaa ottaa askeleen pakkausten maailmaan.   Työtehtäviin kuuluu käyttää ja huoltaa koneita nopeatempoisessa tuotantoympäristössä. Koulutamme sinut tehtäviin, mutta eduksi katsotaan aiempi kokemus tuotantokoneiden parista. Teknistä ymmärrystä tarvitset koneiden huollon ja kuntoonlaittojen yhteydessä. Kun motivaatio työtä kohtaan on kohdallaan niin kaiken oppii. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkaa ja ripeää otetta työhön. Toivomme sinulta joustavuutta työtehtävissä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kestät pientä kiirettä. Työ on myös osittain fyysisesti raskasta.

Huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Klikkaa ”Aloita” ja tee pieni testi. Toivomme, että juuri sinä sopisit joukkoomme. 

Infoa työpaikasta:

Alkupalkka: 13.90€/h 

Kesto: 8h/pvä – 5 pvä/viikko

Meillä kertyy myös pekkaset

Sijainti: Malmi, Kankiraudantie 2b, mikäli kuljet julkisilla: bussit 69 ja 77 menee tästä ohi.

Työ on pääasiassa koneilla tehtäviä tuotannollisia töitä.