Tietosuojaseloste

Keitä olemme?

Hakakansio Oy
Kankiraudantie 2 b
00700 Helsinki

09 350 7110
hakakansio@hakakansio.fi

Verkkosivustomme osoite on: https://hakakansio.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Keräämme tietoa kävijöistä teknisten prosessien yhteydessä, esimerkiksi jättäessäsi sivustolle kommentin. Myös kävijöiden tilastointia varten kerätään tietoja sivustovierailun yhteydessä.

Tällaisia tietoja voivat olla:

  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • IP-osoite
  • kellonaika
  • vierailtu sivu
  • selaimen versio
  • osoite mistä sivuille on tultu

Tietojen käsittelyn tarkoituksena on liiketoiminnan analysointi ja kehittäminen. Tietojen käsittelyn perusteena on rekisterinpitäjän oikeutettu etu.

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Kuka muu käsittelee tietojasi

Hostingpalvelu, Google

Evästeet

Hakakansio Oy käyttää sivustollaan (hakansio.fi) evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia. Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä, eivätkä ne kerää käyttäjästä tietoja.

Kommentit

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Analytiikka

Verkkosivustolla käytetään Google Analytics -palvelua, jonka avulla seurataan mm. sitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten vieraillut sivut). Evästeiden keräämiä tietoja käytetään parantamaan sivujemme toimivuutta ja kehittämään sivuston sisältöä vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeeseen.

Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä saat seuraavilta sivuilta:
Miten Google käyttää tietojasi yhteistyökumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa
Miten Google Analytics suojaa kävijältä kerätyt tiedot

Voit halutessasi estää tietojen keräämisen selaimeen asennettavan lisäosan avulla.

Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen, ja sivuston käyttöä kuvaavat tiedot ovat sivuston verkkovastaavan hallinnassa. Evästeitä käytetään ainoastaan edellä kuvattuihin tarkoituksiin.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta. 

Google Analytics -evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella. Niihin sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuoja-asioissa vastaavan yhteystiedot

Hakakansio Oy
Kankiraudantie 2 b | 00700 Helsinki
Puh. +358 50 5332297
www.hakakansio.fi
mariaana.lehtinen@hakakansio.fi