Tuotantotyöntekijä/pakkaaja

Hienoa nähdä sinut täällä. Olisiko sinusta tehdastyöntekijäksi pakkausalalle? Tällä sivulla hieman infoa avoimesta työpaikasta ja mikäli työ tuntuu kiinnostavalta toivomme sinun täyttävän lyhyen kyselyn niin olemme yhteydessä.

Olemme yksi Suomen monipuolisimmista painoarkkien jälkikäsittelijöistä ja kehitämme tuotantoamme jatkuvasti. Tuotannon monipuolisuus ja laatu ovat suurimpia vahvuuksiamme ja tätä haluamme vahvistaa palkaamalla sinut meille. Haluaisitko sinä tulla mukaan tiimiimme jälkikäsittelemään painoarkkeja? Nyt olisi hieno tilaisuus päästä oppimaan alan parhailta. Tuotannostamme on eläköitymässä henkilö, jonka saappaisiin astuisit. Tarjoamme kokopäivätyötä yhdessä vuorossa.

Haemme tehtaallemme Helsinkiin ripeää ja käsistään näppärää työntekijää, jonka työnkuvaan kuuluu pääasiassa tuotantokoneiden avustavat tehtävät, kuten tuotteiden vastaanotto ja pakkaus sekä laadun tarkkailu. Muita tehtäviä saattaa olla esim. pakkausten käsinliimaukset ja kasaukset. Koulutamme sinut tehtäviin, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta graafiselta alalta. Kunhan motivaatio työtä kohtaan on kohdallaan niin kaiken oppii. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkaa ja ripeää otetta työhön. Toivomme sinulta joustavuutta työtehtävissä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kestät pientä kiirettä. Työ on myös osittain fyysisesti raskasta.

Huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Klikkaa ”Aloita” ja tee pieni testi. Toivomme, että juuri sinä sopisit joukkoomme. 

Infoa työpaikasta:

Kesto: 8h/pvä – 5 pvä/viikko

Meillä kertyy myös pekkaset

Sijainti: Malmi, Kankiraudantie 2b, mikäli kuljet julkisilla: bussit 69 ja 77 menee tästä ohi.