Ota yhteyttä

Hakakansio Oy
Kankiraudantie 2 b

00700 Helsinki

hakakansio@hakakansio.fi

Yhteystiedot

Mauri Hakala

Mauri ja Severi Hakala perustivat Hakakansion yhdessä, jonka toimitusjohtajana Mauri on ollut Severin siirryttyä eläkkeelle. Tehtaamme toimitusjohtaja vetää aamuisin työhaalarit päälleen ja viihtyy koko työpäivän tuotannollisissa töissä. Mauri tunteekin jokaisen koneen kuin omat taskunsa. Vapaa-ajalla kalastus ja mökkeily ovat myös tärkeä osa elämää.

Mauri Hakala
Toimitusjohtaja

Margit Hakala

Margit on todellinen monitoiminainen, joka pitää tuotannon rullaamassa eikä pelkää itsekin tarttua tuotannollisiin töihin. Trukilla ajo ja tuotantokoneiden pyörittäminen on helppoa, kun sen osaa. Vastapainona työkiireisiin hän tykkää puutarhan ja kasvimaan laitosta. Virtaa riittää myös lastenlapsien kanssa touhuamiseen.

Margit Hakala
Tuotanto
050 5647 100
margit.hakala@hakakansio.fi

Mariaana Lehtinen

Mariaanalle tehdas on ollut tuttu paikka pienestä pitäen, jolloin lomat vietettiin joko tehtaalla harjoitellen työntekoa tai Etelä-Pohjanmaalla serkkujen luona. Hänen työtehtäviin kuuluu hinnoittelu ja asiakkaiden kiperiinkin kysymyksiin vastaaminen. Mökkeily ja ulkoilu metsässä on paras rentoutumiskeino pitkiksikin venyvien työviikkojen jälkeen.

Mariaana Lehtinen
Myynti
050 533 2297
mariaana.lehtinen@hakakansio.fi

Markus Hakala

Myös Markukselle tehdasympäristö on tullut tutuksi jo lapsuuden leikkiympäristönä ja nuoresta pitäen onkin oppinut tekemään monipuolisesti töitä. Markuksen intohimona on rakennesuunnittelu ja kaiken uuden luominen. Vapaa-aika menee kahden tarhaikäisen lapsen, vaimon ja urheilun parissa.

Markus Hakala
Rakennesuunnittelu
044 377 9481
markus.hakala@hakakansio.fi

Mirkka Lietola

Mirkkalle tehtaan toiminta ja asiakkaat ovat tulleet hyvinkin tutuiksi kohta 20 vuoden ajalta. Hän hoitaa monipuolisesti laskutukset, tuotehinnoittelua, tilausten vastaanoton ja lähetykset. Mirkkan vapaa-aika kuluu koiran kanssa ulkoillessa ja omasta kunnostaan huolehtimalla käymällä jumpissa.

Mirkka Lietola
Myynti ja laskutus
050 520 6931
hakakansio@hakakansio.fi

Yleiset yhteystiedot

Hakakansio Oy

Kankiraudantie 2 b | 00700 Helsinki

09 350 7110

hakakansio@hakakansio.fi

Tehdas auki arkisin klo 7-16

Y-tunnus 0870866-0