Muistikirja A5

Muistikirja A5 kovilla pahvikansilla joko ruskeana, harmaa pintaisena tai omalla neliväripainatuksella. Tyypillisin kirjan koko on A5, joka mahtuu helposti laukkuun mukaan. Valmistetaan myös muitakin peruskokoja ja asiakkaan toivomilla mitoilla.

Muistikirja sidotaan wirelangalla. Tällöin kyseessä on metallikierteellä oleva muovipinnoitettu lanka. Metallikierteiden perusvärivalikoimaan kuuluvat valkoinen, musta ja hopea. Muita värejä kannattaa kysyä erikseen.

Muistikirjan sivumäärä on tyypillisimmillään 160-200 sivua eli 80-100 lehteä. Usein kirjan sisälehdet ovat 80-120 g offsetpaperia, joko painettuina tai painamattomina. Sisälehden paperin paksuus vaikuttaa suurelta osin kirjan wirelangan kokoon. Lisäksi paperivalinnassa kannattaa huomioida, millä kynällä on tarkoitus tehdä muistiinpanoja. Perus lyijykynät ja kuulakärkikynät toimivat jo 80 g paperissa. Tätä paksummat paperit nostavat kirjan laatumielikuvaa ja toki käytettävyyttä. Tusseille soveltuu parhaiten 120 g offsetpaperi. Voit vaikuttaa sisälehtien materiaaliin ja määrään.

Olethan tarkkana, puhutko kirjan sivuista vai lehdistä. Yhdessä lehdessä on kaksi sivua.

    Tämä tyylikäs muistikirja A5 on valmistettu ruskeasta voimapahvista, joka on foliopainettu valkoisella foliolla. Folioväreistä on saatavilla useita eri vaihtoehtoja, mutta saatavuus kannattaa aina tarkistaa. Tehtaallamme perusvärejä ovat hopea ja kulta, joista molemmista löytyvät kiiltävä ja matta vaihtoehdot sekä valkoinen ja musta.

    Muistikirjassa on myös suljenta kuminauha, joka viimeistelee laadukkaan kokonaisuuden. Kuminauhan ja wirelangan väriksi on valittu yhtenäisyyden vuoksi valkoiset värit. Niin kuminauhoissa kuin myös wirelangoissa värisävyjä on folion tapaan useita vaihtoehtoja, joiden saatavuus kannaattaa aina tarkistaa. Kuminauhojen varastovärit löytyvät kohdasta Tarvikkeet -> kuminauhat.

    Wirelangan varastoväreinä meillä on saatavilla valkoinen, musta ja hopea. Langan halkaisija määräytyy aina koko kirjan paksuuden mukaan. Mitä paksumpi kirja, sitä suurempi langan halkaisija. Sisälehtien ja kannen pahvin paksuudella pystytään vaikuttamaan langan kokoon. Annamme mielellämme lisäohjeita ja infoa wirekirjoista.

    Kysy lisää