Muistikirja A5

Yleisin tehtaaltamme valmistuneista wiresidotuista kirjoista on muistikirja A5, joiden sivumäärät ovat noin 80-100 lehteä eli 160-200 sivua. Lehtien määrässä tulee olla tarkkana, koska hyvin usein lehdet ja sivut menevät sekaisin ja näin haluttu lopputulos on jotain muuta kuin mitä piti. Tämä kuitenkin tarkistetaan asiakkaalta jo hyvissä ajoin ja näin virheet pyritään välttämään. Muistikirjan sisälehdet voivat olla 80-100 g:sta offsetpaperia.

    Tämä tyylikäs muistikirja A5 on valmistettu ruskeasta voimapahvista, joka on foliopainettu valkoisella foliolla. Folioväreistä on saatavilla useita eri vaihtoehtoja, mutta saatavuus kannattaa aina tarkistaa. Tehtaallamme perusvärejä ovat hopea ja kulta, joista molemmista löytyvät kiiltävä ja matta vaihtoehdot sekä valkoinen ja musta.

    Muistikirjassa on myös suljenta kuminauha, joka viimeistelee laadukkaan kokonaisuuden. Kuminauhan ja wirelangan väriksi on valittu yhtenäisyyden vuoksi valkoiset värit. Niin kuminauhoissa kuin myös wirelangoissa värisävyjä on folion tapaan useita vaihtoehtoja, joiden saatavuus kannaattaa aina tarkistaa. Kuminauhojen varastovärit löytyvät kohdasta Tarvikkeet -> kuminauhat.

    Wirelangan varastoväreinä meillä on saatavilla valkoinen, musta ja hopea. Langan halkaisija määräytyy aina koko kirjan paksuuden mukaan. Mitä paksumpi kirja, sitä suurempi langan halkaisija. Sisälehtien ja kannen pahvin paksuudella pystytään vaikuttamaan langan kokoon. Annamme mielellämme lisäohjeita ja infoa wirekirjoista.

    Kysy lisää